پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1404/01/22

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس برنامه کودکان شبکه بهداشت و درمان بهمئی گفت ایجاد فرهنگ تغذیه با شیر مادر به حمایت هر یک از اعضای جامعه وابسته است و شروع آن نیز باید از خانواده باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی؛ مرضیه جانبازی گفت: شیردهی یکی از مهم ترین بخش های مراقبت از کودک است که می تواند در تمام طول عمر کودک تاثیرگذار باشد. تغذیه کودک با شیر مادر نه تنها موجب فراهم شدن همه مواد مغذی بدن در حال رشد کودک می شود بلکه او را در مقابل بسیاری از بیماری ها مصون می کند.


وی افزود: شیردهی نباید تنها به عنوان یک مقوله مربوط به مادر تلقی شود. شیردهی فرآیندی است که به طور غیرمستقیم موجب تاثیراتی روی جامعه، اقتصاد جامعه، مذهب و سایر عوامل فرهنگی اجتماعی و حتی هنجارها و ناهنجارهای اجتماعی می شود وباید به آن به صورت امری مشارکتی نگریسته شود، یعنی از سوی جامعه هم مورد حمایت قرار گیرد.


جانبازی در ادامه تصریح کرد: در برخی جوامع مردان نقش مهمی در تصمیم گیری همه جنبه های زندگی زنان دارند. نقش مردان نه تنها در مساله بهداشت باروری از اهمیت وافری برخوردار است، بلکه شیردهی هم متاثر از نقش آنهاست. مطالعات گسترده نشان می دهد که زنانی که همسرشان آنها را در دوران شیردهی مورد حمایت قرار می دهند مدت طولانی تری به فرزند خود شیر می دهند و احساس امنیت و آرامش خاطر بیشتری تجربه می کنند. مشارکت مردان در امر شیردهی مادر به نوزاد، حتی موجب بهبود وضعیت زندگی آنها می شود. پدران نقش بسیار مهمی (هرچند به طور غیر مستقیم) در تغذیه با شیر مادر ایفا می کنند حمایت پدر یکی از عوامل موثر در موفقیت شیر دهی مادر است.


وی در ادامه افزود: بر اساس چند بررسی انجام شده اگر پدر اعتقاد به تغذیه با شیر مادر داشته باشد، ۷۵% شیر خواران به طور کامل با شیر مادر تغذیه می شوند.


این کارشناس بهداشت در پایان گفت: ایجاد فرهنگ تغذیه با شیر مادر به حمایت هر یک از اعضای جامعه وابسته است و شروع آن نیز باید از خانواده باشد.